Monday, May 2, 2011
Wah! hebat sungguh sambutan rakyat Terengganu kepada PM. Di seluruh tempat di Terengganu. Syukur kehadrat Allah SWT kerana segala persediaan dan persiapan telah berlaku dengan lancar sekali. Saya sempat pergi ke semua program PM di Bukit Tunggal sambutan pagi di Pekan batu 6 cukup luar biasa... PM sempat melawat dan makan pagi di warong di sana. Rakyat begitu teruja untuk berjumpa dengan PM pada masa itu. Di Manir sekali lagi kejutan besar telah berlaku yang mana hampir 10 ribu orang yang hadir untuk bersama-sama PM dengan slogan We Love Najib. Tahniah buat Yusof Awang Hitam, mungkin boleh saya katakan winneble candidate. Orang muda juga tidak kurang hebat memberi sambutan kepada PM pemimpin tertinggi Malaysia dan UMNO.

tetapi yang paling menakjubkan adalah pada makan malam, Jamuan Rakyat di Taman Shah Bandar yang mana ia telah di hadiri oleh 26 000 rakyat dari pelbagai lapisan. Syabar MB Terengganu yang mana ia adalah satu jamuan rakyat yang paling besar pernah di buat di Malaysia ini. Jelas nampak dari raut wajah PM  teruja dengan sambutan rakyat  pada malam itu. Syabas kepada semua jentera Parti yang bersungguh-sungguh melaksanakan program tersebut. Syabas Semua.

di khabarkan ramai yang tidak dapat makan kerana terlalu ramai yang hadir... tetapi mereka tidak marah kerana tahu sambutan cukup  luar biasa....syabas sekali lagi kepada semua


Aku tahu Asal Usul Mu
anak


0 comments:

Powered by Blogger.

Popular Posts

PAPAGOMO

Popular Posts

viewer

Search

Pages

Total Pageviews

About Me

Perjuangan baru bermula. Demi Alif Ba dan Ta...

DAP ganti PAS

DAP ganti PAS

Followers